´
´´

Berpintur servei d'aplicació de tot tipus de pintures i revestiments, amb una experiència en el sector de més de 30 anys! No deixeu passar l'oportunitat i consulteu la secció de Ofertes i promocions on us podeu beneficiar de descomptes. També disposeu de la realització de un pressupost sense cap compromís.

  

 

 PRIVACITAT DE DADES

 La declaració següent t’informarà, com a usuari de la nostra plataforma d’internet, de la nostra política de protecció de dades.

Les teves dades s'inclouran en un fitxer comercial automatitzat propietat de Berpintur NIF 39346154P. 

Berpintur cuida especialment la relació amb els seus socis i els seus visitants, per la qual cosa, les dades que ens subministris mai seran utilitzades per una altra finalitat que no sigui per la que van ser facilitades. En cap moment la informació que et demanem serà divulgada ni utilitzada per uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part de que les teves dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el teu consentiment. Tu controles la teva intimitat.
Sempre que ho desitgis pots exercir el teu dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les teves dades personals, en els termes previstos en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. 

Pots exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a Berpintur situat a la Plaça Cim D Estela Nª9  

8600 BERGA (Berguedà / Barcelona) o bé enviant un e-mail a: berpintur@hotmail.com

 
 
 
Correo
Llamada
Asignación